Entri Terbaru

Review Produk : Qaseh Adinda Mengatasi Masalah Senggugut.


Assalamualaikum dan selamat malam. Malam ni Yaya nak review produk yang sedang hangat daripada Qaseh Gold iaitu Qaseh Adinda khusus untuk golongan Hawa. Sakit senggugut merupakan sakit ketika datang haid kepada sesetengah wanita. Bukan semua wanita akan kena senggugut. Bila kena senggugut ni sakitnya tak tahu nak cakap sampai ada yang muntah-muntah, pengsan dan banyak lagi. Selain daripada itu, wanita juga mengalami haid yang tidak lancar yang boleh mengganggu emosinya. Olah itu, jus Qaseh Adinda ini dapat membantu dengan izin Allah menghilangkan senggugut dan melancarkan pelancaran haid. Jus ini istimewa kerana ramuannya ialah makanan sunnah Rasulullah. Maklumat lanjut boleh baca dibawah ni okay.

Dirumus dengan madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, saffron dan air zam-zam bersama herba lain. Qaseh Adinda juga dicampur dengan herba khusus untuk wanita iaitu manjakani, pegaga dan buah markisa. Qaseh Adinda berfungsi untuk:

Memudahkan pengambilan makanan sunnah harian
Menambah tenaga
Mencerdaskan minda
Membuang toksin
Melancarkan penyerapan dan perkumuhan
Meningkatkan sistem imun
Memperbaiki perjalanan darah dan sistem saraf
Mempercepatkan penyembuhan
Menstabilkan mood
Menstabilkan hormon

Qaseh selamat digunakan oleh seisi keluarga bermula usia 3 tahun. Sangat sesuai untuk wanita hamil, sedang berpantang dan menyusu kerana bahannya yang semulajadi.

TIPS:
1. Makan 2-3 sudu besar pagi sewaktu perut kosong dan 2-3 sudu besar lagi sebelum tidur malam.

2. Gunakan sudu plastik.

3. Minum air yang banyak untuk mengeluarkan toksin dari tubuh.

Mari baca testmoni pengguna. 





Berminat... sila PM atau INBOX kami
sms/whatsapp : 016-3348239
PM di FACEBOOK : https://www.facebook.com/adilahasari

Segalanya boleh dengan usaha dan izin Allah, insyaAllah.

5 comments:

  1. Nice sharing adik..usaha itu langkah terbaik sebelum tawakkal pada NYA..

    ReplyDelete
  2. wah..yaya bisnes skrg yer?nasib baik akak xda senggugut..

    ReplyDelete
  3. akak xde senggugut sejak dah tua nie...tp nak gak laa try...hehehe...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...