Entri Terbaru

Rezeki hari ini.

Assalamualaikum dan selamat malam. Malam ni bermulalah aktiviti kunjung-mengunjung blog ke blog. Yippi ^_^. Alhamdulillah done for this sem. Syukur. Balik exam tadi terus pergi seksyen 3 sebab nak bayar deposit rumah sewa sambil makan la sekali. usha-usha ada pulop peveret yaya. Tauhu Bakar. Hape lagi, makcik yang cecomel ni pun pergi lah suruh roomate order kan (nak memanja sat). Sekali makan, SEDAP!!!... balik tu beli lagi sebungkus. Memang tak beragak budak Yaya ni kan? balik-balik dalam pukul 6 lebih tunggu abang datang hantarkan barang. Datang-datang je Yaya nampak abang Yaya bawakkan sebungkus macam makanan then jus. 

"Nah ni tauhu bakar".
"EH, terima kasih." tersipu-sipu malu aku di buatnya tau. Tahu je abang Yaya kan peveret Yaya ni. Hehe. TQ abang.

Okay lah, lepas ni Yaya nak blogwalking pulak. Arios.

7 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...