Entri Terbaru

Satu Hari Menyepi

Assalamualaikum. Hari ni tak sentuh pun papan kekunci. Pagi tadi je tu pun semata-mata nak tunjuk dekat mak contoh bunga telur untuk kenduri kahwin. Hari ni pagi je setelkan jahit langsir sambil masak-masak. Petang pulak hang out dengan sepupu, kebetulan dia ada dekat sini, apa lagi habiskan masa jap dengan sepupu tersayang. Pegi la jalan-jalan. Sambil jalan sambil membeli. Malam ni kita makan choc sambil baca buku remaja keluaran terbaru, hamboi Yaya laju aje ye beli. Sory la korang Yaya tak dapat nak blogwalking lagi, besok lagi sibuk kerana ada kenduri. Nanti dah free Yaya singgah blog korang ye.


Posted via Blogaway

3 comments:

  1. Mana satu kak Yaya?
    Btw, nak hadiah tudung bawal yg cantik?
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

    ReplyDelete
  2. Penatnya....hehehehe....
    Smoga bjalan lancar nanti..Amin ya Rabb

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...