Entri Terbaru

Sebab kenapa Yaya tukar domain yang lama.

Assalamualaikum korang semua ^_^.
Sihat tak hari ni?
Okay hari ni tak sabar tunggu abah datang nak bawak anak gadis dia sorang ni balik kampung.
Yippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ^_____^
Balik kampung ooh balik kampung hati girang.
Cuti sem dah bermula.
Sebenarnya dah seminggu tapi Yaya nak stay kat kolej ni nak luangkan masa dengan roomate dulu.

Okay berbalik pada tajuk entry hari ni.
SEBAB KENAPA YAYA GUNA BALIK WWW.MISTERIOMUCHACHA.BLOGSPOT.COM?
sebaaaab Yaya terlalu rindukan web tu.
nama link yang Yaya buat atas sebab tertentu dan disebalik link tu ada matlamat yang tersendiri.
Yaya terasa lain bila guna www.cikyaya.my walaupun mempunyai domain sendiri.
yaya lebih suka yang lama, yang lama yang ada misi tersendiri.
Macam korang jugak, mesti korang ada sebab tersendiri kenapa korang memilih sesuatu tu kan?
begitu jugak lah Yaya dan Yaya ambil keputusan untuk tidak guna domain dah.
Just be yourself.

Yaya minta maaf kepada blogger yang tak dapat akses ke blog Yaya dan
jika ada blogger yang meletakkan Yaya ke dalam bloglist mereka, harap korang dapat tukar dengan link yang baru ni. TQ
THE END ^_^

9 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...