Entri Terbaru

Sebab pentingnya bloglist.

Gambar insan dari google...

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Malam ni nak story mory berkaitan blog. Kepentingan bloglist. Ada diantara blogger yang tidak meletakkan widget ini dalam blog mereka yang super duper indah tu. Tapi tak pe la itu hak masing-masing kans?

Tapi bagi Yaya terdapat faedah dan pentingnya bloglist ni dalam blog kita. Pertama, kita dapat follow setiap entry yang baru diupdate oleh blog yang di masukkan. Kedua, kita dapat blogwalking setiap hari tanpa pening nak cari link blog. dan Lastly, kita dapat mengeratkan hubungan antara blogger bila kita bertukar-tukar link blog dan letak dalam bloglist mereka.

16 comments:

  1. bloglist ni penting jugaa..hehe..paling penting blog syira kena ade..haha :P

    ReplyDelete
  2. sebab itu akak ada banyak bloglist..samapi jadi blog bloglist..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..boleh gak ni buat mcm akak ^_^

      Delete
  3. mungkin ada sesetengah yang tidak meletakkan bloglist terlalu banyak disebabkan tak nak blog menjadi terlalu berat yaya... ^_^

    ReplyDelete
  4. nak tambah sikit :D meningkatkan trafik blog url blog tersebut.

    ReplyDelete
  5. ikutkan hati mama nak letak banyak bloglist tau.... hihi.. senang nak blogwalking

    ReplyDelete
  6. Setuju yaya..memudahkan kita nak follow entry terkini..

    ReplyDelete
  7. ada jugak yg bina 1 lg blog utk letak bloglist..diorg xnak blog utama diorag lambat loading..
    aah kan..lebih mudah letak bloglist...klo kita nak jejak balik melalui komen profile pengunjung mkn byk masa, kena klik 2-3 kali baru tersampai nak mengomen.
    yaya, produk fair n lovely dah sampai arini, makasih bebyk tau..alhamdulillah...

    ReplyDelete
  8. Betul tu.. Abak setju.. thanks sbb loorng cinta pun ada dlam bloglist yaya..

    ReplyDelete
  9. Pasal nk blogwalking tu btul...hihi..ad kat bloglist sng..klik je trus.. ;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...