Entri Terbaru

'SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid'


Okay Yaya nak join segmen blogger kiera ni pulak..
moh join reramai..

19 comments:

  1. Assalamualaikum , Terima kasih kerana sudi join segmen saya, Terima kasih juga atas penyertaan ini . Kiera amat menghargainya . Good Luck ye . IN SHA ALLAH =)

    psst : kiera follow sini ^_^

    ReplyDelete
  2. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    ReplyDelete
  4. salam... mia datang dari segmen yang sama....

    http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  8. Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama.. salam kenal.. :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen kak kiera. Jemput join giveaway -
    http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/january-giveaway-by-vidolaaa.html
    http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/first-anniversary-giveaway.html

    :)

    ReplyDelete
  13. hai..salam perkenalan..
    maya pun join segmen ni..done follow..smoga berjaya..:)

    ReplyDelete
  14. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Saya pun dah follow blog awak.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...