Entri Terbaru

Ada Stalker Dalam Diam


Assalamualaikum. Tengok tajuk entri Yaya pagi ni, ala-ala perasan je kan gayanya. Perasan retis je la Yaya ni. Aku ni ada stalker ke? Eh popular idak la macam Syasya Solero tu ke, macam puteri Awani ke, macam-macam ke. Ekekeke..Gurau je ye, jangan marah pulak Syasya n Puteri ye kalau korang baca entri ni. 

Kali ni nak habak mai, bukan retis je ada stalker tau, kita ni yang biasa-biasa macam Yaya ni pun wujud stalkernya. Hei awak yang stalk tu jangan marah pulak, bukan tok awak sorang je la. Mungkin bukan sorang je yang stalk kita, mungkin dua atau tiga atau lebih. Kita tak pernah tahu bukan kita ada stalker? Tapi kadang-kadang mungkin kita akan terperasan yang individu itu selalu stalk kita, mungkin cara dia...like status kita dekat fb, kadang2 muncul komen dia tapi dia tak friend dengan kita. Stalker kita mungkin dari kalangan peminat kita, atau mungkin kawan kita atau mungkin bekas kekasih kita atau mungkin kekasih kita. Hamboi...maklumlah nak pantau aktiviti seharian kita la katakan.

Yaya pun suka jadi stalker ni..hehe..tapi Yaya bukan stalk seseorang je, sesiapa yang Yaya rasa nak stalk, Yaya stalk je..hehehe...memang hobi kot..Korang macam mana pulak? Adakah tergolong dalam kalangan "stalker"?

5 comments:

  1. agak2 ada tak yang stalker akak..hehehe

    ReplyDelete
  2. stalker akak ramai...tp x penah nak tinggalkan jejak...jadi silent reader je diorg..hik!hik!...rumah baru gak ekkk...meriah kaler...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, mungkin ada yang stalk kita, cuma kita tak sedar :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...