Entri Terbaru

Cheesecake Leleh


Assalamualaikum..
Alhamdulillah cubaan pertama menjadi <3
NI sebab terlampau suka sangat la dengan cake ni tu yang decide nak cuba.
Dan hasilnya beginilah..
Alhamdulillah..
Lepas ni boleh buat banyak2, senang...teringin tinggal bukak dan makan..
hehe..
Nak resepi?
Klik SINI.

9 comments:

  1. teringin nak makan cheese cake.. tapi mahal sangat ..yaya jual brpe cam kat gambar tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mahal ke? kalau besar memang mahal fizi...yaya jual dalam pack kecil dan sederhana pun ada..so customer boleh pilih..

      Delete
  2. uish...sedap nmpk...nk sikit..hehe

    ReplyDelete
  3. Lepas ni buat kek coklat cair meleleh banjir, okeh?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...