Entri Terbaru

Don't Know

Assalamualaikum semua.
Maaf lama sangat rasanya tinggalkan blog.
Terabai macam ni je.
Bersawang-sawang dah rasanya.
Rindu sangat dengan blog, tapi macam ni la jadinya bila dah lama tak bukak...
Mood nak berblog tu tak datang lagi.
Padahal baru seminggu dua je tinggalkan sebab hal yang penting.
Hurm...
datang lah balik mood.
Jangan lah lari jauh sangat.
Korang yang singgah baca entry, lepak2 sini thanks ye..
Nanti Yaya terjah blog korang okay.

Nota hati : Kenapa kita rasa tak tenang bila orang yang kita sayang sunyi sepi je. Mendiamkan diri. Hurm :'(

6 comments:

  1. bisalah yaya.. kadang ada masa kita tak terkejar dengan masa..:)

    ReplyDelete
  2. kalau sehari x on9, mmg berhari2 x der mood ..ehhehe

    ReplyDelete
  3. Ni ayut dtg yaya...jgnla sdih2x....

    ReplyDelete
  4. Biasalaa sama la kita. Menulis disaat ada idea jea. Hewheww

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...