Entri Terbaru

Gadis Menghilang 2 Hari


Assalamualaikum. Cuaca dekat tempat Yaya ni panas betul. Selangor je panas ke semua tempat panas? Tempat korang macam mana pulak? Tajuk entri Yaya kali ni hangat sikit. Eleh Yaya tu saja je nak buat gempak padahal biasa je. Comel kan gambar atas tu? Yaya curi dekat google. Hehe. Sorry. Maafkan saya.

Hari ni nak cerita pasal hilang. Baru 2 hari hilang, tapi rasa macam dah seminggu menghilang. Siapa yang hilang? mesti korang tak sedar kan? Yaya lah yang menghilang. Hilang? Punca? Merajuk sebab tak ada yang nak singgah teratak usang Yaya ni, Jadi Yaya membawa diri. Hehe. Eh2 tak ada lah, tak de maknanya nak merajuk bagai. Yaya kan kuat macam super Yaya (cerita boboboi tu). Korang pun kalau nak masuk blog Yaya tak boleh dalam 2-3 hari ni sebab di privatekan. Ni Yaya nak cerita, korang nampak tak berubaha yang drastik dekat blog Yaya ni? Ni la sebabnya menghilang, Yaya tukar kulit. hehe, Yaya edit blog ni haa dengan bantuan, eh bukan bantuan, memang dia je yang buat sorang...Yaya tempah dekat blogger Kiera Rashid ...sebab Yaya tempah dekat dia? Yaya dah lama usha sebenarnya nak order dekat kak kiera, tapi postpone dulu niat dihati. Selalu lepak2 je blog dia jap, tapi tak komen, jadi silent reader. Yaya tengok dia amik upah n design dia pun omei2 dan murah pulak tu. Dah lama jugak la baru contact kak kiera. Sebelum ni ada usha blogger lain y amik tempahan tapi tak mampu rasanya. 

Dulu kak Kathy yang selalu tolong editkan blog Yaya, jadi serba salah dibuatnya. Terima kasih akak dulu selalu layan karenah Yaya ni. free of charge lagi tau. Tu yang segan nak minta tolong sebab Yaya nak tukar semua. Jadi Yaya mencari dan jumpalah dengan pilihan hati. Penat jugak la kak kiera melayan karenah Yaya ni. Sorry kak dan terima kasih buatkan ye. Yaya suka. Cantik. Korang kalau rasa nak edit blog tapi nak yang bajet punya boleh la jengah blog kak kiera dekat http://dewqracintakita.blogspot.com/ . 

ppssttt...komen sikit muka baru blog Yaya ni. TQ ^_^

4 comments:

  1. ok nice..simple dan xserabut.suuke2 ^_^

    ReplyDelete
  2. ingatkan sape yang hilang tdi...rupanya tuan blog...hehe...cantik jer tengok blog berwajah baru ini.

    ReplyDelete
  3. ingat ka merajuk.... hihihihih... simple dan menarik... lg satu nak ucapkan selamat bertunang... harap2 belum terlambat....

    ReplyDelete
  4. Elleh! Hilang la sangat konon!!!

    Kah kah kah. Ganas tak ai punya komen. Habeh la ai karang. Gah gah gah.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...