Entri Terbaru

Pemenang Barangan Pos dan Blog.

Assalamualaikum.
Macam yang Yaya dah janjikan semalam, hari ni Yaya akan umukan pemenang bagi barangan pos dan blog pula.
Bagi yang terlepas untuk tengok nama pemenang semalamboleh tengok SINI.
Bagi pemenang barangan pos, anda diminta menguhubungi pihak sponsor dengan menyatakan 
Saya..............................(Nama) pemenang barangan pos...............(apa) bagi meaningful birthday giveaway by cik yaya dari............................................(link blog)
Sertakan ...................nama, alamat dan no hp anda ye.
Bagi pemenang hadiah blog, korang boleh bagi nama dan korang menang ape ye.

Boleh cek no korang dekat SINI okay.

Sponsor oleh Wawa tuntut hadiah pada Yaya ye.

Gelang pandora x 3



shawl x 2



sponsor oleh Syira bloglist 2014 x 3





sponsor oleh Kathy bookmark hand made x 3





sponsor oleh Izza Sakura Illustri x 3





sponsor oleh Eza Ridzwan tupperware x 2




sponsor oleh Raja Norasiah tuntut dekat Yaya dulu.

Inner Bawal x 3





sponsor oleh Yumida  keychain england + mini sling bag (kid) x 1



sponsor oleh Madihah novel x 1



Alhamdulillah.
selesai hutang umunkan pemenang.
Thaniah kepada pemenang.
Dan kepada yang tidak, insyaAllah boleh cuba lagi kan ^_^
Kita join sebab nak enjoy ^_^
Nanti jangan serik join lagi GA Yaya tau.




15 comments:

  1. Bukan rezeki Mia di sini. Hehe . Tahniah kepada semua =)

    ReplyDelete
  2. dapat pandora tu yg best tu....next time boleh join...salam ukhwah dari azie suhaimi..i follow u.jom lawat blog azie www.aziesuhaimi.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. 27 ada 29 pun ada . 28 je takde :'(
    Haha . Tahniah ! ^^

    ReplyDelete
  4. Wah3.... tahniah buat mereka yg menang

    ReplyDelete
  5. kpd pemenang no. 26 & 74, sila emelkan kepada saya di ezadatul@dca.gov.my yee...2 mug glass comel dari Tupperware menanti anda...

    ReplyDelete
  6. Krg btuah nmpk ye di situ.hoho...ap pon tahniah pmenang....

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dik Yaya...Alhamdulillah akak menang no29...amin..dan tahniah jgk kepada semua yang menang..

    ReplyDelete
  8. saya dah PM details saya untuk gelang pandora tu. harap akak sudah maklum

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...