Entri Terbaru

Pemenang Topap Meaningful Birthday Giveaway

Assalamualaikum.
Macam yang Yaya war2kan dalam page tadi, malam ni Yaya akan umunkan pemenang toap dahulu kerana sponsor bahagian topap ni agak ramai. Pemenang bagi barangan pos dan yang lain akan diumunkan esok.
Semoga berjaya.

Bagi pemenang, anda diminta untuk menghubungi terus pihak sponsor dengan menyatakan
Saya..............................(Nama) pemenang topap bagi meaningful birthday giveaway by cik yaya dari............................................(link blog)
Sertakan ...................(jumlah) yang dimenangi dan rangkaian apa (maxis, celcom, digi)

Dan pemenangnya...


sponsor oleh Syaza Rm 5 x 2

http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/01/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html

http://alyaa302.blogspot.com/2014/02/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html


sponsor oleh Fizi Rm 10 x 2

http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/01/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html

http://diandiyanz.blogspot.com/2014/02/14-meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html


sponsor oleh Norlida Hidayu Rm 5 x 4

http://gurlgemini.blogspot.com/2014/01/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2014/01/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html

http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html

http://sayasukagiveaways.blogspot.com/2014/02/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html


sponsor oleh Zayani

rm 10 x 1
http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2014/02/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html

rm 5 x 1
http://johndownloadfree.blogspot.com/2014/01/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html


sponsor oleh Maisarah Rm 10 x 2

http://contenganmesra.blogspot.com/2014/02/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html

http://www.fatindiana.com/2014/02/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html

Korang boleh cek no dan link disini mana tahu Yaya salah letak ke kan







10 comments:

  1. alhamdulillah..menang jg topup. peserta ke 55. thanx ye yaya n sponsor :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan selamat pagi dik Yaya...tahniah di ucapkan kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  3. Nmpkye krg btuah utk t.up..hihi.tahniah pmenang...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..menanG jugak..thanxx yaya..HIHI... Tahniah semua pemenang :D

    ReplyDelete
  5. ehh tak sangka pula menang. baru dapat blogging ni. thank you tuan penganjur GA. :))

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...