Entri Terbaru

Promote! Promote!

Assalamualaikum.
Lama dah tak menjengah disini sambil menaip nota cinta.
Mood masih lagi tak terkejar.
Ni lah jadinya bila kita terstop berblog, nak dapat balik mood menulis entri memang la payah.
Idea banyak, nak taip tu....teeettt...

Petang ni Yaya nak kongsi dengan pembaca semua tentang blogshop baru Yaya.
Bagi yang menjadi friend Yaya di facebook, pasti ada yang sedia maklum bahawa Yaya sekarang ni membuat bisnes doorgift dan banyak lagi.
Bagi sesiapa yang nak buat majlis tapi tak tahu nak bagi doorgift apa, boleh la intai2 di blogshop Yaya.
Klik header bawah ni dan anda akan dibawa terus ke blogshop Yaya.
(Jangan lupa follow sekali ye) >_<

Double Love Shop

5 comments:

  1. yaya jual coklat ye.. :) semoga terus berjaya dan kekal dlm dunia perniagaan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...