Entri Terbaru

Result Exam


Assalamualaikum. 
Entri kali ni entri dah basi. Basi selama sebulan. Sebulan jugak la. Kai ni cerita pasal tamatnya sem 1 Yaya pada 5.1.2014 bulan lepas dan hampair dua bulan Yaya bercuti. Pejam celik pejam celik besok je nak balik rumah sewa dah. Alhamdulillah result yang disemak pada 24/2/2014 hari tu lulus. Menguntumkan senyuman indah walaupun tidak layak mendapat pangkat DEKAN. InsyaAllah untuk sem 2 ini lebih giat dan kuat lagi usaha Yaya dapat keputusan yang lebih memberangsangkan. Amin.

Kali ni Yaya duduk rumah sewa dan still dengan roomate yang sama. hurm...besok dah gerak balik Shah Alam, mesti rindu mak abah n keluarga. Eh kenapa tetiba boleh homesick  pulak ni? adoi...dulu sem 1 tak ada la pulak rasa macam ni...mungkin sebab kejap je cuti kan? Takpe, berjuang demi semua kejayaan. Semoga Allah redha ^_^

4 comments:

  1. tak pa tak dapat Dekan sem lepas.. usaha lagi sem ni. teguhkan nekad tuk dapatkany :>

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum yaya..
    akak pun balik arau besok!
    kan, tak pergi lagi dah rasa mcm home sick.

    apa2 pun sama2 kuat okey ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...