Entri Terbaru

I'm Lost !!!


Assalamualaikum.
Ni kisah cemas plus lawak petang tadi lepas habis kelas.
Yaya dengan penuh yakin pun memandulah dengan tenang, tetapi tiba di suatu persimpangan...
jeng jeng jeng...
baru aku sedar yang aku dah salah jalan!
aku sesat woo!!
oh tidak..
si budak gabra ni mula lah nak meleleh air mata rasanya..
sampai masuk lebuh raya..
nasib baik dekat je lepas tu ada simpang masuk shah alam...
tapi Yaya still tak reti n hafal lagi jalan dekat sini..
nasib baik lah ada app waze ada(install atas nasihat abang Yaya)
Yaya pun stop la kejap then on waze..
Alhamdulillah...
dah sampai seksyen 2...
tapiiiiii...
still sesat dalam taman tu, dah la tetiba teringat cerita rumah murah rm 50 dekat taman ni..
dengan jalan yang sunyi, aku mula seram sejuk...
yaya stop, bertenang dan taip terus alamat rumah..
kalaulah dari lebuh raya tadi yaya taip alamat rumah kan senang..
bak kata ARJ, ini adalah ujian untuk hari ini.
Alhamdulillah dapat hadapinya..

Nota hati : lepas ni kena hafal betul ni kalau tak parah.


8 comments:

  1. nasib baik ada wave. hee...same to me lah, bab jalan nie mmg tak ingat. kena selalu jalan baru ingat..

    ReplyDelete
  2. yaya sesat?
    huh.. klu tasha msti nangis dah...
    serius takot klu jln2 sorg2.. takot tak jmpa jln blik ja

    ReplyDelete
  3. sian yaya...klu akak masuk Shah Alam, memg kena pakai GPS laaa...sesat barat klu masuk situ..hahahhaa....

    ReplyDelete
  4. Hihi..cmner leh sesat ni Yaya. . Pasni on waze selalu..;)

    ReplyDelete
  5. akk pun kalau tatau jln pakai waze...

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

    Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...