Entri Terbaru

Menghitung Detik


Assalamualaikum dan selamat pagi. ~ menghitung hari detik demi detik ~ okay fikiran ku melayang-layang wajahmu terbayang-bayang, orang yang ku sayang sayang kini tlah diambil orang. pagi ni mood tak menentu, agak2 kurang sikit. Lagi beberapa jam je lagi nak berangkat pergi balik rumah kedua. Sejak bila Yaya ada rumah ke dua ni? sejak I daftar menjadi pelajar UiTM Shah Alam. Arrggghhhh!!! tak mahu balik boleh? =='
Semalam mak kata "cuti lagi lah Yah"..Dalam hati Yaya (mak sedih la tu)..hei aku pun jadi sedih jugak ni. Dulu masa sem 1 tak de la rasa homesick macam ni. Kui kui. Apa nak jadi ni Yaya?

Semalam abah dah siap-siap anta my baby pegi servis, maklumlah Yaya ni bukannya reti sangat pun. Banyak jugak la habis. Thanks abah. Gambar kat atas ni bukan my baby tau, ni gambar pinjam google je, yang pasti my baby pun omai macam ni jugak. Okay la, Yaya nak sambung kemas apa yang patut. Jumpa lagi korang. Doakan perjalanan kami selamat pergi dan selamat sampai ye ^_^


4 comments:

  1. Assalamualaikum yaya..
    okey akak pun rasa.. mlm ni naik bas -_-

    ReplyDelete
  2. semoga selamat perjalanannya dan selamat sampai di uitm .

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...