Entri Terbaru

Too Tired


Assalamualaikum semua.
Kan dah cakap, 2 hari tak terusik blog ni.
Nak jenguk pun tak lalu.
Sekarang ni pun penat mengemas rumah tak hilang lagi.
Biasalah kan kalau pindah rumah ni, memang banyak kena kemas.
Mata ni pun berat lagi rasanya, jap lagi pkol 10 dah kene pagi kelas dah.
Sem2 selamat datang ^_^ walaupun badan kurang sihat dan mata tak rasa bertenaga.
Ya Allah berilah aku kekuatan.
Yaya kembali ke bumi Shah Alam untuk meneruskan kembali perjuangan.
Adakah ini yang dipanggil monday blues? =='
Ok lah, Yaya masih mencari mood nak update entri..
Tunggu lah malam ni kalau ada, Yaya sempat update blouse muslimah je dekat page niaga..
Nak cari blouse muslimah yang sesuai?
saiz dari S hingga 4XL..
jom singgah SINI.

3 comments:

  1. take care dear ;) selamat kembali ke kampus..

    ReplyDelete
  2. all the best in your future undertakings yaya...

    ReplyDelete
  3. semoga terus bersemangat yaya :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...