Entri Terbaru

1 minggu...


Assalamualaikum dan selamat pagi. Semalam bermulalah cuti mid sem Yaya selama seminggu. Bila cuti ni banyak la rancangan nak dibuat kan? Target cuti ni nak buat biskut choc chip ala-ala famous amos ni. Alahai tak sabar rasanya nak buat. Yaya ni dah la kuat macam..ngrrr..target nak jual sekali tapi takut karang habis masuk ke perut si pembuat je karang..huhu..Bagi sesiapa yang rasa nak order boleh je submit order korang dekat page atau fb Yaya. Dekat sidebar tu ada page "yayah cookies & cakes"..baru je buat. Selain buat biskut, ada tugas lain juga yang harus diselesaikan. OMA (oh my assignment)...banyak kot..beratur panjang je tunggu giliran tu. Jadi nak update blog ni agak kurang la. Nanti kalau dah jadi biskut choc chip Yayah ni , Yaya kongsi dengan korang ye.. Have a nice day ^_^ !

8 comments:

  1. selamat bercuti cik yaya.. :) kiter dh habis dh cuti..smbg balik kerja2 tertangguh..huhu

    ReplyDelete
  2. hee kalau akak dah buat nanti jangan lupa update kat blog pulak erh? ^^

    ReplyDelete
  3. Salam Oot. Dont forget to send some to me. Boleh buat makan boke pose nanti. Boleh noo?

    ReplyDelete
  4. Yaya ni mcm masak tu dibuat terapi je.hihiji...best klu bt mcmni ad yg mkn.tp mkn sorg2x bosan jhk yaya...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...