Entri Terbaru

Punca berat badan meningkat

Assalamualaikum dan selamat malam. Apa punca berat badan naik? Korang mesti la dah tahu kan antara punca2nya.. Dan makanan dlm gmbar tulah salah satu punca berat badan yaya naik. Tapi bila dekat hostel je. Kala dok uma tak pulak sebabnya yaya akan makan makanan tu sebagai peneman yaya study tengah2 malam. Mesti akan ada susu dan chocolate.. Tak kira la cake atau coklat bar.. Tengok.. Mana tak naik tgh malam makan macam ni. Huhu. Btw yaya suka je kalau berat badan naik ^_^. Okay lah mahu sambung study besok ada kuiz.. Nyte..


Posted via Blogaway

4 comments:

  1. wah..sy pun nak gemuk juga...nak inum susu yg banyak la..hee

    ReplyDelete
  2. bestnya suka berat badan naik..
    miza ni..huhuu..sedih je berat naik T-T

    ReplyDelete
  3. Dulu time ayut study xtau nape makin kurus...wlupun memalam tu mkan je..hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...