Entri Terbaru

Segmen Blogwalking By DayangDeno


Assalamualaikum semua..
pagi ahad ni Yaya nak join segmen dari Kak Deno.
Hopefully terpilih antara 5 peserta bertuah..
Dapat buttob badge doodle art yang sentuhan kreatif Kak Deno sendiri >_<
Korang pun jom la join..
simple dan mudah..
selamat berhujung minggu..

56 comments:

  1. Waalaikumusalam. hari ahad yg membosankan.

    ReplyDelete
  2. good luck tau. hehehe

    jemout join Ga Fanyloverme : http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. gud luck dik..xsempat lg nk join..

      Delete
  3. Terima kasih dear :) Happy weekend! ^_^

    ReplyDelete
  4. hye yaya..akak join jugak..harap2 kite dapat laa button tu kan..hehhe btw slamt kenalan :)

    ReplyDelete
  5. from the same Segmen :) Anyeong :D
    http://miumiuchingu.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  6. gud luck dear......

    Jemput singgah dan JOIN d(^_^)b
    ANDA DI TAG!!! hehe.... SPECIAL GIVEAWAY {MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan selamat malam .. Ieka datang blogwalking sambil follow dan kalau sudi datang blog Ieka pula ..

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  8. Eira singgah BW sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini dari segmen yg sama..follow blog awak ;)

    ReplyDelete
  10. Blogwalking sini dari segmen yang sama :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  11. salam mesra,

    datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  12. dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama. jom support GA ida http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html
    p/s:slm kenal, done follow=)

    ReplyDelete
  14. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    All the best... :-)

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yang sama. Done follow you. Follow me back. :)
    http://anemzahar.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  16. Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

    ReplyDelete
  17. Dari segmen Deno
    http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html
    selamat bersegmen ye!!

    ReplyDelete
  18. salam

    singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

    ReplyDelete
  19. hye yaya,

    kita dari segmen yang sama..nice blog..

    http://cintanelly.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  20. salam..hai yaya..niyaz datang dari segmen yg sama :)

    http://flizzy86.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  21. Assalam, singgah dr segmen yg same. Slamat kenal :D

    http://mawarmialah92.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  22. Datang melawat....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  23. salam, dari segmen yang sama.. dah follow awak :)
    http://izahdiary.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  24. hai.sara singgah dari segmen yang sama :)
    selamat berkenalan ! :D

    ReplyDelete
  25. Yaya dh abis ke blogwalking ke?? Hihi

    ReplyDelete
  26. Singgah ;D

    http://sallyyatiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Datang menyibuk dari segmen yang sama XD Btw, jemput join GA ni : http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/giveaway-2-max-bella-1st-birthday.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum. Shah blogwalking sambil follow akak. Followback ye. Hihi http://badlishahazman.blogspot.com/2014/04/jom-blogwalking-dengan-kak-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  29. hai yaya.. assalamualikum..nik datang terjah dari segmen yang sama..

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  30. Singgah dari GA yang sama. Good luck (^^,)
    *Jemput join GA saya yer. Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

    ReplyDelete
  31. Hi hi hi Qila singgah dari Segmen Kak Deno heee.

    Meh jom singgah blog Qila pulak heeeee :D

    ReplyDelete
  32. Wani datang dari segmen yang sama .
    Jom datang blog Wani (:

    ReplyDelete
  33. singgah & follow dari segmen yang sama..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum..Singgah dari segmen yang sama :) Jemput singgah ke blog

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  36. Salam.. singgah sini dari segmen yang sama. Selamat berkenalan =)
    http://myra-aida.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  37. bw sini. lisa dari segmen yg sama. nice to meet you caliph allah :)

    ReplyDelete
  38. Salam Perkenalan Yaya :)

    Jemput singgah rumah saya http://nadirahbtmohamad.blogspot.com


    ReplyDelete
  39. Assalam, datang dari segmen yang sama.. btw, cantik blog ni !
    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  40. Singgah sini... datang melawat... follow awak

    http://inazalina.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  41. jalan sini dr sgmn

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  42. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

    ReplyDelete
  43. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    ReplyDelete
  44. salam .. singgah blogwalking sini dari segmen yang sama.. =)

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  45. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  46. Assalamualaikum yaya.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  47. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  48. singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html
    all the best!!

    ReplyDelete
  49. saya datang dari segmen deno,done follow :D

    http://diarijejakahangat.com

    ReplyDelete
  50. singgah bw sini dr blog deno ! :)

    ReplyDelete
  51. Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

    ReplyDelete
  52. Hai.. Papaglamz dari
    http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-temui-papaglamz-di.html?m=1
    singgah dan follow blog yg best ni. Jom terjah n follow papaglamz.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...