Entri Terbaru

WW : Siren Ambulans


Assalamualaikum dan selamat pagi.
Kenapa kita bila dengar bunyi siren je mind set terus cakap "ada orang nak bersalin tu"..
kenapa eh?
huhu..

6 comments:

  1. erkk.. sy tak plak terfikir mcm tu.. sy fikir ada org eksiden

    ReplyDelete
  2. Hahaha..sampai sekarang Nelly pun belum ada jawapan..I'm the one always say "ada org nak terberanak" kalau ambulan dengar siren ambulan nie.. :)

    ReplyDelete
  3. sbb ramai yang nak bersalin kot. kalau ujan msti kita ckp mesti ada eksiden...

    ReplyDelete
  4. Oot, ai tak fikir pun macam tu kalau dengar siren. Bila dengar aje or selisih di jalan ai akan terus doa, "Ya Allah, Kau permudahkan lah urusan dunia dan akhirat hambaMu yang di dalam ambulans itu. Amin."

    Baek tak ai?

    Hahaha. Giler riak.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.... Dulu nasuha pernh naik ambulan...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...