Entri Terbaru

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.


13 comments:

  1. selamat bersegmen ^^.. nak join juga lah =)

    ReplyDelete
  2. terima kasih yaya kerana sudi support dan join, jangan lupa semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  3. slmt bersegmen yaya. fae pun dh join ^^

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  5. CN singgah dari segmen yang sama ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  6. singgah
    http://www.myrodreel.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotes.html

    ReplyDelete
  7. hi salam kenal :D kite dari segmen yang sama.. kita follow sini ~

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  8. Good luck and all the best yaa...hehehe :D

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari segmen yg sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  10. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  12. Salam Muhibbah dr follower #1403

    www.notashalimar.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Salam ukhuwah.. saya datang singgah dr segmen yang sama dan dah follow blog awak. ")

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...