Entri Terbaru

Sem 2 yang mencabar


Assalamualaikum semua..ZZzzzzZzzz..dah lama rasanya tak update blog..tapi tak update pun tetap jengah blog sebab rindu kot..eeerrr..macam mana nak explainkan perasaan ni ye? Mesti nanti orang cakap Yaya tak betul..whatever.. >_<

Sem ni rasanya mencabar bagi Yaya berbanding sem lepas. Memang mencabar dengan assignment individunya yang agak senang dan assignment kumpulan yang bakal bentang..ngrrr..ditambah lagi dengan jawatan Yaya sebagai bendahari persatuan dekat akademi..bertambah kot mencabarnya..mana taknyer masa tu sangat-sangatlah berharga.

Jawabnya dah 2-3 minggu jugaklah tidur tak menentu tapi lately dah boleh biasakan tidur kejap je then terus berjaga buat assignment. Memang la tak baik untuk kesihatan kan tapi nak buat macam mana. Nampak gayanya blog ini akan benar-benar terabai (tak berupdate) untuk beberapa minggu..tunggu betul-betul free baru la boleh bermanja balik dengan blog ni..k la korang..masa terhad..selamat malam..nak sambung assignment..


7 comments:

  1. adat hidup sebagai student..
    lagi best taw kalau buzy mcm tu.. bg husna laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang adatnya begitu tapi sem kali ni mmg padat..assignment yang byk hantar dlm masa yang singkat untuk dikaji..huhu

      Delete
  2. Kuatkan semangat yaya..insyaAllah boleh..

    ReplyDelete
  3. be cool be happy :D relax okay. try your best hee

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...