Entri Terbaru

50 kg!!!

 Muka bahagia sebab berat dah naik.

Assalamualaikum.
Yeay!!!
akhirnya berjaya jugak Yaya naikkan berat badan..
baru minggu lepas timbang 48 kg, minggu ni timbang dah naik ke 50 kg..
mcm tak percaya je.
tapi percayalah mungkin sebab dekat rumah sahur makan nasi, berbuka makan nasi dan tengah malam (11pm-1am) mkn nasi lagi.
mungkin ini lah penyumbang kepada cepatnya berat badan naik.
dibandingkan dekat asrama, bukak makan kuih, tengah malam baru mkn nasi dan sahur makan kurma. Nampak tak? sekali je makan nasi sehari memang la lambat naik Cik Yaya oiii..
btw Yaya happy sgt..nak naikkan lagi ni lg ni, last 53 kg..hehe
tak boleh lebih sebab nanti tak ideal pulok.
btw thanks kepada hamba Allah yang datang bawak penimbang (spotcek katanya) pagi-pagi dekat tempat keje Yaya..haha..
roomate Yaya cakap Yaya ni pelik sebab ramai orang nak kurus tak kiralah orang tu berbadan besar atau memang dah slim tapi Yaya lain, perasaan nak gemok tu berkobar-kobar. hehe.. look, ini Yaya. Memang la pelik..haha



9 comments:

  1. hehe nampak bam2.. dah...
    auuuu comel dah hehe

    ReplyDelete
  2. pergh org nak kurus dia nak gemuk -_-

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hahaha..dah akan makin comel dan bambam..hehe

      Delete
  4. sama la kita pun nak gemuk gak tgh brusaha naikkan berat bdn

    ReplyDelete
  5. berat bdn time akak bujang dlu....lpas tung naik 5kg..lpas kawen naik lg 5kg..smp skrg maintain 60kg jela

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...