Entri Terbaru

10 days challenge!! ~ 1 picture

Assalamualaikum dan selamat pagi..
bila di usha balik post lalu, baru Yaya perasan yang Yaya tak start lagi untuk cabaran ini..
baiklah..
kita mula dari hari ini okay semua..


Baiklah.. setiap orang ada gambar dan cerita yang tersendiri..
tahu tak tempat ni?
siapa tahu angkat tangan..
gambar tu bukan Yaya punya..yaya pinjam je..
sebenarnya Yaya teringin sangat nak pergi sana sebab Yaya merupakan seorang yang sangat obses dengan lavender..
Ya.. sebab lavender wangi..bau dia yaya dapat terima..
sebab lavender ungu..
sebab lavender dan lavender..
huhu..
harap suatu hari nanti dapat pergi juga..amin..
perancangan untuk berbulan madu..hehe >_<

1 comment:

  1. tak sabar nak tengok cabaran hari kedua pula :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...