Entri Terbaru

Customer comei




Assalamualaikum korang semua..
kali ni Yaya nak share gambar yang telah di tag di facebook Yaya..
salah seorang customer Yaya @ Yayah Collection yang sedang mengenakan Palestin Shawl..
Shawl ni special lebih sebab setiap pembelian, RM5 akan disumbangkan kepada tabung kecemasan GAZA.
jom MEMBELI SAMBIL MENDERMA.. ^_^
kalau korang berminat boleh la usha page niaga Yaya dekat sidebar ni..tak pun terus je ws yaya ki..016-3348239

3 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...