Entri Terbaru

Jubah Breastfeeding






PROMOSI RAYA HAJI !!!
dapatkan jubah Aneesa untuk kepuasan anda..
~ sesuai untuk ibu menyusukan anak (zip dihadapan)
~ Mudah mengambil wuduk (zip ditangan)
~ material satin yang berkualiti tinggi..

lihat feedback customer yang sudah membelinya di link dibawah 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1458415274419950.1073741835.1445155909079220&type=3

==============================================
STOCK SANGAT TERHAD KERANA KAMI MENERIMA ORDER BERPULUH SETIAP HARI..

DAPATKAN SEMENTARA STOCK MASIH ADA..
==============================================

Assalamualaikum..
begitulah promosi yang sedang berlangsung dan yang telah diwar-warkan di facebook dan juga di page Yaya..
sekarang ramai ibu-ibu yang mencari baju yang ada zip depan sebab senang nak menyusukan anak kan? tak lah perlu selak-selak baju lagi..
jubah Aneesa ini juga sesuai untuk ibu mengandung dan yang tak mengandung pun boleh pakai..
material sangat cantik..
jom2 pakat ramai2 datang serbu okay..
pelanggan sangat berpuas hati dengan jubah ni..
boleh dikatakan tak rugi lah membeli..
kalau ada nak bertanya boleh ws je Yaya k.. 016-3348239

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...