Entri Terbaru

Penting untuk semua!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..
setelah beberapa hari Yaya tak update blog, pagi ni muncul hanya nak bagitahu sesuatu yang penting sahaja,
Yaya ada hutang lagi dengan entri iaitu 10 hari cabaran (maaf kne tunda)..
sebab? dah 4 hari Yaya demam dan tak mampu nak menghadap laptop..
semalam lepas balik klinik, badan memang panas sangat2, baring2 tetiba muntah..
Yaaa..Yaya demam memang muntah sebab badan masuk angin kan..
kemah je rasa, selalu lepas muntah abah bawak hospital masuk air tapi kali ni abah dah pergi kerja, selalu muntah2 ni terjadi masa subuh..
okay..lagi satu sebab Yaya akan meninggalkan blog buat sementara kerana Isnin depan dah mula sem baru..
yeay!!
mesti sibuk..
dengan nak handle Yayah Collection lagi..
Yayah Collection aktif seperti biasa cuma perjalanannya agak lambat la tak selaju dulu..
okay la..
itu sahaja..
Yaya nak minta maaf kalau Yaya tak singgah blog korang ye..

#sekarang ni pun masih tak baik lagi 100%..tekak masih sakit..

7 comments:

  1. semoga cepat sembuh yee yaya.
    And goodluck ye new sem :)

    ReplyDelete
  2. yaya rehat lah dear, makan kena on time.. rest bnyak2...

    ReplyDelete
  3. tekak akak pun sakit jugakk ni nk telan air liur sakit jeee

    www.idabaharum.com

    ReplyDelete
  4. Take ur time.... Yang penting jaga kesihatan yee. Takpe, slow2 janji kite buat kan :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...