Entri Terbaru

Berkurun - bercinta

Assalamualaikum semua.
tajuk entri kali ni ala-ala sweet couple pulak kan?
Sorry la dah lama dah update blog nak BW blog korang, 
tengah sakan bercinta ni.
Bercinta dengan buku, assignment, kerja dan macam-macam urusan yang nak kena selesaikan.
Belum tambah tekanan perasaannya lagi.
Hahahahahaha..

Nanti ada masa muncul lah balik Yaya dalam dunia blog ni.
maaf sekali lagi.

3 comments:

  1. Fokus dulu pada pelajaran yaya..itu lebih utama..keperluan hidup itu lebih perlu didahulukan..

    ReplyDelete
  2. datang skodeng blog Yaya.. chaak!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...