Entri Terbaru

Check up

Check up| Assalamualaikum. lama dah tak cerita berkenaan sakit terindah ini dan Yaya pun hampir lupa dah kali keberapa Yaya check up. Tapi cuma nak bagitahu yang keputusan lab buat masa ini bagus dan baik cuma last check up ritu Dr. cakap potassium dalam badan ni kurang, makanya sila makan sayur dan buah dengan secukupnya ya Cik Yaya ku sayang. Yaya rasa lepas amik insulin, result Yaya lebih baik dan membaik.. ok la, sampai sini je dulu. xoxo

2 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...