Entri Terbaru

Sakit Tekak

Sakit tekak| Ya Allah..pepagi masuk office, tekak ni tak tahu lah nak cakap sakitnya macam mana..nak telan pun rasa perit. Ya Allah. Mungkin sebab keadaan cuaca juga kan? Korang semua mohon jaga kesihatan dan minum air kosong yang banyak. Yaya sekarang ni barulah nak beraktif sikit-sikit dengan blog dan sekarang ni tengah gigih memikirkan logo paper bag untuk bisnes Yaya ni. InsyaAllah doakan Yaya dapat buka butik suatu hari nanti ^_^. Ok la korang, semoga hari ni urusan kita dipermudahkan..

3 comments:

  1. get well...!!!

    Semoga cepat sembuh dan baik2 semuanya.. :)

    ReplyDelete
  2. amin.. insyaallah. moga di permudahkan urusan. =) minum air byk2 ye.. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...