Entri Terbaru

Sakit Tekak

Sakit tekak| Ya Allah..pepagi masuk office, tekak ni tak tahu lah nak cakap sakitnya macam mana..nak telan pun rasa perit. Ya Allah. Mungkin sebab keadaan cuaca juga kan? Korang semua mohon jaga kesihatan dan minum air kosong yang banyak. Yaya sekarang ni barulah nak beraktif sikit-sikit dengan blog dan sekarang ni tengah gigih memikirkan logo paper bag untuk bisnes Yaya ni. InsyaAllah doakan Yaya dapat buka butik suatu hari nanti ^_^. Ok la korang, semoga hari ni urusan kita dipermudahkan..

Rindu Berkasih


Assalamualaikum. Syahdu rasanya bila akak office bagi tengaok video adik dia buat khas untuk arwah ibunya yang telah pergi dalam 3 tahun lepas. Kak Wawa kata "hargailah ibu selagi masih ada Ya"...huwaaaaaaaaa :'(..nangis lelaju.. hargailah selagi masih punya ibu. Allahu...meruntun hati ni..dah la tak dapat nak balik kampung. Allah, jagakan insan yang aku sayang.. Jom la layan lagu ni..

Check up

Check up| Assalamualaikum. lama dah tak cerita berkenaan sakit terindah ini dan Yaya pun hampir lupa dah kali keberapa Yaya check up. Tapi cuma nak bagitahu yang keputusan lab buat masa ini bagus dan baik cuma last check up ritu Dr. cakap potassium dalam badan ni kurang, makanya sila makan sayur dan buah dengan secukupnya ya Cik Yaya ku sayang. Yaya rasa lepas amik insulin, result Yaya lebih baik dan membaik.. ok la, sampai sini je dulu. xoxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...